Mevrouw Drs. Conny Freije

Werkdagen en werktijden zijn maandag t/m donderdag tussen 8.15 en 16.45 uur.
Persoonlijk telefonisch spreekuur op dinsdag en woensdag tussen 12.00 en 13.00 uur.

Achtergrond

Al tijdens haar studie gaf zij in Amsterdam, samen met een huisarts, cursussen om beter te leren slapen. Nadat Conny in 1983 afstudeerde is zij meteen begonnen met werken in een eigen praktijk (eerst in Amsterdam, en vanaf 1985 samen met Henk Limmen in Beverwijk) en het volgen van de volgende opleidingen: Eerstelijns psycholoog, klinisch psycholoog, gedragstherapeut, GZ-psycholoog en de opleiding tot gedragswetenschappelijk opgeleid trainer NIP. Allen zijn succesvol afgerond. Omdat zij niet alleen opleiding heeft genoten voor de eerste lijn, maar ook bovenstaande specialisaties en opleidingen in de tweede lijn heeft gevolgd, kan zij net wat meer bieden, ook bij wat complexere problematiek, en zeker bij werkgerelateerde klachten.

Werkgebieden

Vanwege haar opleidingen is ze extra bekend met spanningsklachten (stress), burnout, nerveusiteit, angsten, slecht slapen,en hyperventilatieklachten. Ook volgde zij een deskundigheidsbevordering in de relatie en gezinstherapie,waardoor zij nu veel relatietherapie geeft. Zij werkt graag met jongeren, maar ook ouderen (beide groepen met hun speciale aandachtsgebieden), verder is zij thuis in allerlei vormen van assertiviteit, van onzekerheid, tot niet goed functioneren, thuis of op de werkplek. Alle voorkomende klachten zijn haar werkgebied: depressie,rouwproblematiek,verwerkingsproblematiek, begeleiden bij ernstige ziekte, opvoedingsondersteuning, inzichtgevende therapie├źn die niet constructieve patronen proberen te doorbreken, relatieverslaving, traumaverwerking.

U kunt meer informatie vinden op mijn website www.psychologenpraktijkfreije.nl.

Conny heeft een gezin, hecht veel waarde aan gezin, familie en vrienden, is lid van een boekenclub, zit op een sportclub, houdt van lange wandelingen, en is graag creatief bezig.